Ni lyckas inte.

2010-03-27 @ 12:51:17
Ni som skickar kommentarer till mig och berättar hur äcklig jag är, och fet och säger att ni hoppas att mitt barn dör och att ni förstod att Robbin lämnade mig. Nu var det ju jag som lämnade robbin och inte tvärt om, och om du nu är en "ung mamma" som du påstår och anger fel stad då jag kollat upp din Ip adress, om du nu själv är en mamma hur kan du då säga att du hoppas att mitt barn dör. Hur kan du ens säga så? Tyder inte detta på att oavsett vem du är så är du otroligt omogen?. Men varsegod fortsätt skicka kommentarer, ni kan inte trycka ner mig tyvärr.
Kommentarer
Postat av: Finni

Men herregud! Det finns så jävla vidriga människor, men som tur är så finns det fler som faktiskt har något mellan pannbenet. Lyssna ABSOLUT inte på vad folk säger. Om du läste mina första inlägg och kommentarerna jag fick så ser du ju vad folk har skrivit till mig. När jag tittar idag så fattar jag inte att jag klarade av det, men jag ignorerade allting för jag visste att dom hade FEL. Jag är världens bästa mamma och jag klarar av allt utmärkt. Det är DU också. Sålänge du själv vet det så ska du inte behöva bry dig om andra! Du är jätteduktig och jättefin. Lyssna inte. Lyssna inte.



<3

2010-03-27 @ 12:59:03
URL: http://mammafinni.blogg.se/
Postat av: Finni

Sötnosen då! Du får komma och hälsa på när plutt*n är ute :)



Kan du inte mejla lösenordet till mig förresten?

[email protected]



Massa kramar!

2010-03-27 @ 13:15:40
URL: http://mammafinni.blogg.se/
Postat av: Finni

Haha jag har ju inte inställningen som gör att jag måste godkänna dom först så den publicerades ändå, men jag tog bort den fort! :)

2010-03-27 @ 13:35:59
URL: http://mammafinni.blogg.se/
Postat av: Jessica

Sv: Strunta i dom, det är folk som har för lite att göra. Oftast så väger de positiva och trevliga kommentarerna mera än de dåliga :) Jodå det är bra med mig, lite trött men annars bra. Ja vi ville titta kön redan förra gången men då knep bebisen ihop benen så vi ska försöka titta på Tisdag igen då vi ska på ultraljud :) Du då vill du titta kön?

2010-03-27 @ 13:43:38
URL: http://crazybarbiedoll.blogg.se/
Postat av: Fride - ung & gravid

Men fyfan vilket beteénde. Såna människor det finns. Det är väl någon som är grymt avundsjuk.

2010-03-27 @ 14:43:49
URL: http://inutimagen.blogg.se/
Postat av: Jessica

Jo kanske är så :P Men ska göra ett nytt försök annars så åker vi ner på 4d ultraljud på titut i Stockholm tänkte vi :) Kostar visserligen lite men det känns som att det är värt det :) Trivs du med att plugga Omvårdnad då?

2010-03-27 @ 15:30:24
URL: http://crazybarbiedoll.blogg.se/
Postat av: Caroline - Mamma till Freija & Loke

Men usch vilka hemska människor det finns. Ta inte åt dig av alla dumheter som skrivs. Förstår om det kan kännas svårt. Kramar.

2010-03-27 @ 22:36:58
URL: http://freijasmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Copyright © The Ironlake 2009 Design by RobbinC